Kalender piger nøgne swinger danmark

kalender piger nøgne swinger danmark

kom på Dagbladets hjemmeside. »Jeg gør det sgu«. Karen Margrete er april-kvinden, og fotograf Flemming Worm, der har taget alle billederne, tog hende med til Sønder Vorupør, hvor hun er fotograferet, mens hun smider sine lærreder ud i vandet for at få en kunstnerisk effekt ud af det. Nøgelmodel for tegnere »Første gang jeg hørte om idéen, tænkte jeg, at det kun er Kirsten, der er så modig fortæller 54-årige Ann Majbritt Lønne Larsen fra Hem, der har sit billede med både i juni og december.»Nøgenhed er ikke naturligt for mig fortæller hun. kalender piger nøgne swinger danmark

Videos

Milf Swingers Bukkake House party Amateur. kalender piger nøgne swinger danmark Vi kunne lave en kalender med mand-kvinde billeder og så gøre den landsdækkende, siger Vivi Terkildsen, der glæder sig til at mødes med ligesindede for at tale om mulighederne. Kvinderne nøjes ikke med at sælge og udstille deres malerier til fordel for den gode sag. På forsiden af kalenderen skulle der være et foto af Haralds sidste maleri og den tomme stol. Men da hun og manden fik sat sig ned og talt efter, hvor mange parret egentlig havde mistet til kræften, tog hun en beslutning. Derfor kunne de hurtigt blive enige om hver især at skænke et maleri til den gode sag - men de ville også gerne komme op med noget fælles, der kunne sætte mere fokus på sagen. Overskuddet fra salget af kalenderen går til kampen mod kræften. Hun har derfor meldt sig som nøgenmodel for croquis-tegnere, og malerveninden Kirsten følger efter som model i det nye.

Kalender piger nøgne swinger danmark - Ny kalender med

Blandt dem, der kikkede med, var en gruppe kvinder fra Randers. De bruger også sig selv og optræder nøgne på billeder i kalenderen. Kirsten mistede sin mand, og så var det at tanken om at bruge sig selv på den mest sårbare måde dukkede op og endte med idéen om en kalender med nøgenbilleder. Den sårbarhed vil en gruppe kvindelige kunstnere gerne vise, og det gør de i den kalender, der præsenteres på lørdag den. Karen Margrethe Nielsen fra Sevel er med sine 67 år den ældste kalenderpige. Læs meget mere om gudinderne og deres arbejde for syge børn. Ann Majbritt Lønne Larsen (fra venstre Kirsten Døhr Zobbe og Karen Margrethe Nielsen er her fotograferet i Gallleri Zobbe ved Vejby, mens de bladrer i den nye kalender. Den oplevelse og det resultat var hun så glad for, at hun delte med de andre malerpiger. Kirsten er en af tirsdagshajerne, som gruppen kalder sig, Og så er Kirsten september-pigen i kalenderen. Jeg synes, jeg er smuk på billederne, og jeg er så stolt af dem siger Ann Majbritt, der har fået mod på mere af samme skuffe. Hun fik taget sine billeder i en skov. Vi behøver vel ikke at sige, at den 67-årige kvinde ikke havde en trævl på kroppen, da hun blev fotograferet. Hvornår er man mest sårbar? Da hun afsluttede sit arbejdsliv som skribent for Vinderup Avis, fik hun mere tid til at dyrke sine kunstneriske evner med en pensel på et lærred. Og skulle kalenderen ende på væggen i et værksted med en masse mænd, så gør det ikke noget. Malerkvinderne håber, at deres projekt bliver taget godt imod. Kvinderne bag en pige-kalender fra Randers vil samarbejde med fyrene bag den lokale mande-kalender. »Selv om vi bor spredt i området og ikke har så meget med hinanden at gøre i det daglige, kalender piger nøgne swinger danmark så kommer vi tæt på hinanden alligevel og følger med i hinandens tilværelse fra sidelinjen skriver Kirsten Døhr Zobbe i forordet til kalenderen. Efter hans død udgav en bedemandsforretning en kalender med hans billeder. Karen Margrethes mand var ikke vildt begejstret for tanken om nøgenbilleder, da hun kom hjem og præsenterede idéen. »Det ville faktisk være sejt, hvis der også var voksne mænd, der købte kalenderen siger Kirsten Zobbe). Hun var også selv lidt betænkelig ved, at kalenderen jo også ville blive set af dem, hun kender i både Sevel og Vinderup.

0 tanker om “Kalender piger nøgne swinger danmark

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *